6945009077 Ραχώνι, Θάσος kareklasdemetres@gmail.com
hero image
 
 
 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Χωματουργικές Εργασίες Θάσος


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η επιχείρησή μας “ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, μπορεί να φέρει σε πέρας ακόμα και τις πιο μεγάλες και απαιτητικές χωματουργικές εργασίες στην Θάσο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Εκσκαφές
    Κατεδαφίσεις
    Εκβραχισμοί 
    Διαμορφώσεις Οικοπέδων - Κήπων
    Καθαρισμός Κτημάτων - Χωραφιών
    Αποχετευτικά Έργα
    Μεταφορές Μπαζών
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία και να φέρουμε σε πέρας από τα πιο μικρά έως και τα πιο μεγάλα έργα, δημοσίου ή ιδιωτικού φορέα.

Διενεργούμε παντός είδους χωματουργικές εργασίες, με αίσθημα ευθύνης και προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ το εξειδικευμένο συνεργείο μας δεσμεύεται για την έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε.
 
 
 
 
 
   
   
   
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΔΩΝ ΜΠΑΖΩΝ


Εάν έχετε διεκπεραιώσει κάποια ανακαίνιση ή μια σειρά οικοδομικών εργασιών και έχει προκύψει η ανάγκη άμεσης μεταφοράς μπαζών, η επιχείρηση μας, σας παρέχει προς ενοικίαση κάδους μπαζών,πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με ένα τηλεφώνημα και αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας, μπορούμε να φέρουμε στον χώρο σας τον κάδο μπαζών που επιθυμείτε.

Ο κάδος μένει στο σημείο που επιθυμείτε για το χρονικό διάστημα που τον χρειάζεστε, ενώ με το πέρας τον εργασιών, επικοινωνείτε μαζί μας και ερχόμαστε άμεσα να παραλάβουμε τον κάδο και να πραγματοποιήσουμε την απόρριψη των μπαζών στους εκάστοτε χώρους υγειονομικής ταφής.
 
   
   
   
 
 
 
 
Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Θάσο και καθημερινά προσπαθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Στόχος μας είναι να σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα το οποίο θα είναι πάντα σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές και με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θάσο.