6945009077 Ραχώνι, Θάσος kareklasdemetres@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Χωματουργικές Εργασίες Θάσος


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο καλαθοφόρο καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, η επιχείρησή μας “ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, παρέχει υπηρεσίες ανύψωσης προσωπικού σε ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Θάσο.

Τα καλαθοφόρα οχήματα αποτελούν μια πολύ καλή και οικονομική λύση για την ολοκλήρωση εργασιών σε ψηλά και δύσκολα προσβάσιμα σημεία. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
το καλαθοφόρο όχημά μας για την διεκπεραίωση
των παρακάτω εργασιών, και όχι μόνο:

 
  Ελαιοχρωματισμούς
  Καθαρισμοί υαλοπινάκων
  Κοπή - Κλάδεμα δέντρων
  Επιδιορθώσεις κτιρίων
  Φωτισμούς Δρόμων
  Δημοτικούς Στολισμούς
  Τοποθέτηση Επιγραφών
  Τοποθετήσεις Γιγαντοαφισών
  Επισκευή Ανεμογεννητριών κ.α.
Με το ασφαλή καλαθοφόρο όχημά μας μπορείτε να εργαστείτε ακίνδυνα, παραγωγικά, άνετα και να φέρετε σε πέρας την εργασία που επιθυμείτε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι εξειδικευμένοι χειριστές μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θάσο.

Βασικός στόχος μας είναι η πλήρης κατανόηση και αντίληψη των αναγκών τους, καθώς και η συνεχής μας προσπάθεια για την πλήρη κάλυψή τους από το αρχικό μέχρι το τελευταίο στάδιο.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θάσο.