6945009077 Ραχώνι, Θάσος kareklasdemetres@gmail.com
 
 
 
ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Χωματουργικές Εργασίες Θάσος


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ραχώνι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Θάσο.

Με συνέπεια, επαγγελματισμό αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας παντός είδου χωματουργικές εργασίες και να σας εγγυηθούμε για την άμεση και σωστή αποπεράτωση κάθε έργου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένους χειριστές, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, με απόλυτη επιτυχία, από την πιο μικρή έως την πιο δύσκολη χωματουργική εργασία, ακόμα και σε στενά μέρη.

Παράλληλα, παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης κάδων για την άμεση και γρήγορη μεταφορά μπαζών που μπορεί να έχουν προκύψει έπειτα από κάποια ανακαίνιση ή από οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Τον σύγχρονο στόλο μας έρχεται να συμπληρώσει το καλαθοφόρο και το υδροφόρο όχημα που διαθέτουμε. Έτσι, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά νερού σε όλη την Θάσο, ενώ με το σύγχρονο καλαθοφόρο και τους έμπειρους χειριστές μας, προσφέρουμε υπηρεσίες ανύψωσης προσωπικού για την ολοκλήρωση εργασιών σε ψηλά σημεία.
 
 
 
 
 
 
 
 
Στην επιχείρησή μας επίσης, μπορείτε να βρείτε αδρανή υλικά, πέτρες για χτίσιμο καθώς και κηπόχωμα, εξαιρετικής ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Στόχοι μας είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θάσο.