6945009077 Ραχώνι, Θάσος kareklasdemetres@gmail.com
hero image
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΕΡΟΥ
ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Χωματουργικές Εργασίες Θάσος


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, διαθέτοντας σύγχρονο υδροφόρο, αναλαμβάνει την άμεση τροφοδοσία - μεταφορά νερού στο σημείο που επιθυμείτε και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η μεταφορά μεγάλης ποσότητας νερού με υδροφόρα για μακρινές και δύσβατες περιοχές που δεν καλύπτονται από δίκτυο διανομής, αποτελεί την ιδανική και πιο γρήγορη λύση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Με το σύγχρονο υδροφόρο μας, μεταφέρουμε νερό σε όλη την Θάσο, εξυπηρετώντας ανάγκες όπως:
 
  Γέμισμα Πισίνας & Δεξαμενής
  Εφοδιασμό & Τροφοδοσία Πλοίων
  Υδροδότηση Χώρων Εστίασης, Αναψυχής
  Πυρασφάλεια & Πυρόσβεση
  Βιομηχανικοί Καθαρισμοί
  Άρδευση και Υδροβολή Χώρων κ.α.
   
   
  Με απόλυτο σεβασμό στην τήρηση των κανόνων υγιεινής και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στοχεύουμε στην έγκαιρη ανταπόκριση απέναντι σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών πελατών μας.

Πραγματοποιούμε υπεύθυνα κάθε είδους μεταφορά νερού σε οποιοδήποτε σημείο στην Θάσο επιθυμείτε και εξυπηρετούμε άμεσα ιδιώτες, επαγγελματίες και δήμους.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να φροντίσει για την απόλυτη ικανοποίησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θάσο.